info@koskivirta.fi 050 595 0139

KOULUTUS
Tulevat koulutukset

Vyöhyketerapiakoulutus yhteistyössä Pohjois-Karjalan kesäyliopiston kanssa alkaa syyskuussa 2017. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä linkistä


Thaimaalaisen hoitotekniikan koulutus on tarjolla Joensuun alueella (paikka täsmentyy myöhemmin) 25. - 27.8, 1. - 3.9, 22. - 24.9, 29.9 - 1.10.2017.

Ryhmään on jo ilmottautunut tarpeeksi osallistujia, jotta se toteutuu. Ole ystävällinen ja ota yhteyttä sähköpostitse mikäli haluat lisätietoja käytännön järjestelyistä esim kustannusten suhteen tai koulutussisällön suhteen. Hoitajalla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta hoitamisesta. Kouluttajalla on oikeus valita ryhmään osallistujat tarvittaessa henkilökohtaisen tapaamisen perusteella. Hoitaminen vaatii jonkin verran fyysistä kuntoa ja liikkuvuutta.

Thaimaalainen hoitotekniikka on lattiatasossa tehtävä perinnehoito, jossa hoito tehdään asiakkaan ollessa pukeutuneena löysään puuvilla-asuun. Hoitoa kuvaa kenties parhaiten seuraavat sanat; rauhallisuus ja rentouttava lihaskäsittely venyttelyineen. Hoidossa käytetään sekä käsiä että jalkoja hoitamiseen. Koulutuksen aikana on mahdollisuus oppia hoitotekniikan perusteet. Koulutus tapahtuu pariharjoittein kouluttajan demonstraation ja hyvän painetun kuvamateriaalin tukiessa oppimista.

Erityisenä huomion kohteena koko koulutuksen ajan on oppijan ergonominen kehon käyttö kulloisessakin opittavassa tekniikassa.

Koulutuksen tavoitteena on, että neljä viikonloppua kestävän koulutuksen jälkeen osallistuja kykenee tekemään 1 - 2 tuntia kestävän hoidon asiakkaalle.Viikonloppujen aloitus on perjantaisin iltapäivällä, jatkuen koko lauantain ja sunnuntain - yhteensä oppitunteja kertyy noin sata. Koulutuksen sisältö on Nuad Boran-tekniikkaa käytännönläheisesti. Opettaja demonstroi osia hoidosta ja opiskelijat tekevät saman pariharjoitteina. Oppiminen perustuu runsaisiin harjoitteisiin ja toistoihin. Erityistä huomiota kiinnitän hyviin työasentoihin ja mahdollisuuksien mukaan kunkin oppijan tason mukaiseen opastamiseen.

Pe 14-20 La 9-17 Su 8-15 noin 100 oppituntia, à 45 min Koulutuksen hinta alustavasti 1200 e +alv 24 %. Kurssimaksu sisältää koulutuksen ja koulutuksessa käytettävän materiaalin.
Osia hoidoista :

http://www.youtube.com/watch?v=yRfS3ANWbNI
http://www.youtube.com/watch?v=x-fm1pHvLWI

Tilauskoulutukset

Nuad Boran -Thaimaalainen Hoitotekniikka

Hukka Harmony -Kuumakivihoito(16h)

Kosmeettinen Akupunktio ja sitä tukevat menetelmät

Käynnissä olevat koulutukset

Kiinalaisen lääketieteen 3-vuotinen peruskoulutus,yhteistyössä PKKY:n kanssa. PKKY järjestää kaksi tutustumisiltaa koulutukseen liittyen. Lisätietota ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

Energiakäsite kiinalaisessa lääketieteessä - kiinalaisen lääketieteen tutustumisilta

Viisi elementtiä kiinalaisessa lääketieteessä - kiinalaisen lääketieteen tutustumisilta

Lyhytkurssit

MINDFULNESSIN JA QIGONGIN HARJOITUKSIA 2.-3.3.2018 Joensuu