Ennen täysikuuta

Päivää ennen tämän vuosikymmenen viimeistä täysikuuta kuljeksin kaupungilla päämäärättä. Näin poikkesin totutuista tavoistani valita aina kohde kävelyretkelle. Olen kuullut, että nyt olisi erityisen hyvä aika unohtaa vanhoja tottumuksiaan ja aloittaa jotain uutta.

29FDB5C5-957B-4F30-A3EF-64C8A1069E0D

Yksi uusi tottumuksen poikanen on juoda kahvia mantelisen latte-juoman viilentämänä. Tavallisen kerman löytäminen on sen verran vaivalloista, että olen täällä päätynyt tähän vaihtoehtoon. Ruokapuoli on muutenkin poikkeava kotoisesta ketoilusta. Vaikka lisään kahviini kookosöljyä runsaasti, koen hankalaksi saada päivän aikana tarpeeksi hyvälaatuisia rasvoja lautaselleni. Niinpä olen päätynyt syömään enempi huonolaatuisia rasvoja ja jonkun verran enempi hiilihydraatteja.

3D2DDDE5-8D43-4293-8BA9-6281EF527742

Huonolaatuisessa rasvassa paistettu taikinaan kääritty banaani on ehkä herkullisinta iltapalaa mitä kuvitella saattaa. Noin eurolla saa kolme kuvassa olevaa rullaa joko banaanitäytteellä tai vegaanisena kevätrullana.

AF452FC3-F6F9-41B9-908A-768FC95F5CD7

Chiang Maissa on erinomaista katuruokaa saatavilla kaikenlaisille syöjille. Kuvassa oleva cowboy-hattuinen rouva on paikallinen kuuluisuus oman liharuokansa kanssa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *