Joutopäivä

Matkan intentioihin kuului myös viettää joutopäiviä, ainakin muutama. Kotioloissa löytyy aina jotain keskeneräistä ja tarpeellista tehtävää, mutta hotellihuone ei kaipaa siivousta eikä villasukkaneule huutele puoleensa koko ajan. Siispä uima-altaalle.

660C0DDB-5E60-466B-B965-86F9D7E444C4

Omassa majatalossani ei moista hienoutta ole, mutta viiden minuutin kävelymatkan päässä on hyvin varusteltu hotelli, jonne ovat myös ulkopuoliset tervetulleita pientä maksua vastaan. Seitsemännen kerroksen uima-allasalue on loistava paikka viettää päiväänsä – minun tapauksessani muutama tunti riittää ja päivän kiintiö on täysi.

Joutoaika lepuuttaa kehomieltä ja uusia ideoita syntyy tässä tekemättömyyden tilassa. Muistikirjaan kertyy aiheita toteutettavaksi ja pohdittavaksi tulevia vuosia varten. Yrittäjyyden muuntumisleikissä on omat haasteensa – kun tietää muutoksen olevan välttämätön ja väistämätön ja samalla mieli on niin kovin kiintynyt olemassaoleviin toimintatapoihin ja malleihin. Tiedätkö sinä mihin olet kiinnittynyt? Mitkä tavat ja tottumukset pitävät sinua sidottuna menneisyyteen? Voisitko tehdä jotain toisin saadaksesi elämääsi enemmän haluamaasi sisältöä?

Suurena viisautena pidän tätä ajatusta ”jos haluat muutosta elämääsi, niin jotain on tehtävä eri tavalla kun aiemmin – on hulluutta odottaa lopputuloksen muuttuvan toimimalla aina samoin”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *