Kotimatkalle

Kotiin matka alkoi pakkaamisella. Rinkka muuttui painavammaksi kun en raaskinut matkan aikana ostamiani ja lukemiani kirjoja vielä hylätä. Ja tuli ostettua muutama käyttövaatekin.

Viimeisenä matkapäivänä tapasin australialaiset ystäväni, joihin olen tutustunut sosiaalisen median myötävaikutuksella. Facebook on siis laajentanut maailmaani mukavalla tavalla. Jerry on suomalaisen keskikouluaikaisen koulukaverini ystävä vaihto-oppilasajoilta – ja sattumoisin kohtasimme Facebookin kautta hänen julkaistuaan vanhoja valokuvia ystäväni sivuilla. Saimme luotua yhteyden ja nyt tapasimme lounaan merkeissä Sydneyssä. Jerry vaimonsa kanssa ajoi meitä tapaamaan Canberrasta neljän tunnin matkan. Sydäntäni lämmitti kovin tämä hauska kohtaaminen maailman ääressä.

Pakkaamisesta tulikin varsin haastavaa, koska sain Jerryltä hänen oman viinitilansa viiniä pullollisen verran. Paketoin pullon varsin huolellisesti selkäreppuuni ja toivon sen selviävän matkan rasituksista särkymättömänä. Jää nähtäväksi Helsingissä sitten onko koko rinkka muuttunut punaviiniseksi …

Toivotan itselleni ja tyttärelleni hyvää ja turvallista matkaa ensin Hong Kongiin, sitten Lontooseen ja viimeiseksi Helsinkiin. Edessä paljon istumista, lentokoneaterioita, pulloveden juomista ja paluun jännitystä.

image

One thought on “Kotimatkalle”

  1. Hyvää kotimatkaa Riitta! Täällä jo odotellaan…Joensuu on aika paljon kylmempi kuin Sydney, mutta kaunis lumipeite täällä on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *