Uudestaan matkalla

Aika kuluu yllättävän nopsaan. Kotona oli niin paljon puuhattavaa, ettei kirjoittaminen sujunut. Keittiöremontti oli suunnitelman mukaan valmis palatessani, mutta olin saanut asennennettavaksi kodinkoneet, joita en ollut tilannut. Monipolvisen reklamaatioprosessin seuraamuksena toivottavasti palaan tältä reissulta uuteen tilaukseni mukaiseen ruuanlaittonurkkaukseen.

Joulukin tapahtui jonain viikonpäivänä. Juhlaväkeä oli paikalla paljon, ruokaa oli ylenpalttisesti ja suklaatakin oli syötäväksi runsain mitoin. Kasvisruokapainotteinen ruokavalioni koki lähes takaiskun joulupöydässä, koska kalkkuna maistui ihan liian hyvältä. Seurauksena oli hankala joulupäivä liian täyden vatsan vuoksi. Muutama arkipäivä joulun jälkeen rajoittui sitten tarkkaan kasvikunnan tuottaman ravinnon nauttimiseen.

image

Ja sitten lähdin jälleen tossuja kuluttamaan.

Ensimmäinen aamu Chiang Maissa pitkän yöunen jälkeen alkaa aurinkoisena.

image

image

Eilen saapumiseni jälkeen ottamani kuvat kuitenkin edelleen pitivät paikkansa, vaikka aurinko paistoi. Maisemien suhteen olen tehnyt tähän asti huonoimman valinnan asuinhuoneen suhteen tähän astisista majapaikoista tällä paikkakunnalla. Vaan enköhän onnistu tässä kärvistelemään maanantaihin asti jos vain pidättäydyn katselemasta ikkunasta ulos. Ja ainahan voin ottaa pois silmälasit päästä tai laittaa silmät kiinni, jotta ei niin silmiä kivistä.

Uteliaisuudella ensimmäiseen päivään astelen, kunhan ensin aurinkovoiteella itseni peittelen. Lukijalle loistavaa päivää milloin sitten tämän luetkin.

2 thoughts on “Uudestaan matkalla”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *