Kaupungilla takaisin

Paluu Chiang Maihin tapahtui hyvässä järjestyksessä. Mieleni on kovin rauhallinen ja hyvin tapahtumaköyhä, joten tyydyn julkaisemaan kuvia kaduilta löytyvistä myytävinä olevista norsuista. Parempi norsulla patsaana kuin aitona elävänä olentona … kaupungin vilinässä.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Muutamalla aikaisemmalla reissulla olen käynyt ihan oikean norsun selässä istumassa ja nauttinut kokemuksesta suuresti, ilman huonoa omaatuntoa; iloiten norsun nahkan pehmeästä vahvuudesta jalkaterieni alla. Ajat muuttuvat ja nyt en taitaisi enää kyetä toistamaan menneiden tapahtumia. Elämä muuttuu eläen, kokemuksia kertyy muistiin ja kehoon. Kaikki on kuitenkin alati muuttuvassa tilassa ja hyvä niin – muutos on elämä. Toivotan sen tervetulleeksi tänäänkin sateisena aamupäivänä. (Toivon säänkin muuttuvan aurinkoisemmaksi 🙂 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *