9E3A4CDE-6BB9-4DC8-B445-24978FB48229

Matkalla 2019 joulukuussa

Aamuviideltä ylös ja junaan kuudeksi. Matkalaukku pakattuna huolettomasti, koska kotona on ollut muutakin puuhaa kuin pakkaaminen.

Helsinkiin pojan kanssa lounaalle ja tyttären kanssa kahville. Pentukoiraan tutustuminen.

Kohta lentokentälle tekemään lähtöselvityksen lisäosaa, koska jatkolennolle ei kelpaa mobiililähtöselvitys. Onneksi on olemassa vielä palvelutiskit. Kiitollinen olen henkilökohtaisesta palvelusta kentällä.

Kun on monesti lähtenyt niin ei tämä lähteminen enää niin kovasti mahanpohjasta kouraise. Tällä kertaa henkilökohtaisen elämän kiemurat vanhempien kanssa tekevät lähtemisestä erilaista; vanhukset vanhenevat kiihtyvällä vauhdilla.

Jotain matkoilta tulee aina etsittyä ja monesti jotain löydettyäkin. Tyttären lukema lausahdus seurakunnan kalenterista ilahdutti näissä lähdön tunnelmissa – “etsijä löytää aina, mutta harvoin sitä mitä olettaa”. Uteliaana ja läsnäolevasti odotan tulevan reissun löydöksiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *